E-Data - Assurantiepakket.nl

Ga naar de inhoud


E-Data


Dit is een onderdeel van het Online Pro pakket.

Met het Online Pro E-Data Basic pakket kunt u de P-Views en digitale post ontvangen van NH1816, ASR, NN, Voogd & Voogd en Stad Holland zonder ABZ contract.
Tevens zijn van de volgende maatschappijen alleen de digitale post in Online Pro op te halen, De Goudse, Unigarant, Delta Lloyd, Nedasco, Reaal, London en DAK.
Voor sommige gebruikers van ABZ Solerace kan het interessant zijn om over te stappen naar E-Data als de P-Views van bovengenoemde concerns voldoende zijn of een gereduceerder ABZ Solerace tarief oplevert. U bespaart dan minimaal €65,- per maand.1: Elektronische StandaardBrieven ESB
Alle gedigitaliseerde gegevens afkomstig van de maatschappijen kunt u inlezen in het dossier. Wanneer polisnummer bekend is dan wordt dit bericht automatisch toegewezen aan dit dossier.
In dit voorbeeld kunt u de afwikkeling van een schade door de maatschappij elektronisch volgen.2: Digitale post.
Dit betekent dat maatschappijen hun postbezorging naar hun tussenpersonen elektronisch laten verlopen. In Online Pro zit een polis- en pakketnummer herkenning, zodat deze post automatisch gekoppeld kan worden.Terug naar de inhoud