Tevredenheid - Assurantiepakket.nl

Ga naar de inhoud
DFO onderzoek 2017: Tevredenheid gebruikers

Online Pro meest gewaardeerd met een 8,55 gemiddeld!

In het onderzoeksrapport van DFO wordt Online Pro in alle onderdelen het hoogste gewaardeerd. Deze onderdelen o.a. prijs/kwaliteit verhouding, serviceniveau, aantal functionaliteiten, kwaliteit functionaliteiten, gebruiksvriendelijkheid, snelheid in het algemeen, beveiliging, kwaliteit helpteksten, de mate van innovatie, en de snelheid waarmee veranderingen in de markt werden doorgevoerd, kregen het hoogste cijfer in het onderzoek.

Op de onderdelen hebben we weer een stap kunnen zetten door nu op alle fronten als beste uit de bus te komen. De totaalscore van Online Pro was een fractie lager (8,55 t.o.v. 8,6) maar deze uitslag is voortreffelijk en leverde wederom een eerste positie op. Wij zijn hier dan ook bijzonder blij mee.

Wij willen onze gebruikers bedanken voor de loyaliteit en de mond-tot-mondreclame.

Het volledige rapport kunt u bestellen bij Bureau DFO.
Het uittreksel kunt u hier downloaden.



D & O onderzoek 2016: Tevredenheid gebruikers

Online Pro meest gewaardeerd met een 8,6 gemiddeld!

In het onderzoeksrapport van D&O wordt Online Pro in alle categorieën erg hoog gewaardeerd.  De kwaliteit van de verschillende functionaliteiten en de snelheid waarmee veranderingen in de markt werden doorgevoerd kregen een hoog cijfer.

De mond-tot-mondreclame van de Online Pro gebruikers was geweldig. Promotie en loyaliteit kreeg de hoogste score. Ook dit jaar stellen wij een persoonlijk contact over deze promotie bijzonder op prijs.

Wij zijn bijzonder blij met dit resultaat en danken de Online Pro gebruikers voor het vertrouwen en waardering en zullen blijven streven naar verbetering en uitbreiding van Online Pro.

Dit betekent dat wij het komend jaar weer op dezelfde wijze doorgaan met onze updates, instructies en support.

Het volledige rapport of uittreksel kunt u bestellen bij Bureau D&O.



 
D&O onderzoek 2014/2015: Tevredenheid gebruikers

Online Pro meest gewaardeerd met een 8,25 gemiddeld!
 
Wij hebben van D&O de onderzoeksresultaten ontvangen waarin Online Pro in alle categorieën als meeste gewaardeerd werd. Online Groep wordt zelfs gewaardeerd met een 8,44 gemiddeld. Wij zijn uiteraard erg tevreden met deze resultaten!
 
Wij zullen het komende jaar weer op dezelfde wijze doorgaan met onze updates, instructies en support.
  
Het was voor ons plezierig om via het onderzoek te vernemen dat de meeste gebruikers van Online Pro, ons pakket sterk promoten in de markt. Deze bevestiging van de mond-tot-mondreclame en loyaliteit kunnen wij bijzonder waarderen.
  
Tevens werd in het onderzoek de onderdelen eruit gelicht waar de gebruikers de meeste waarde aan toekennen. Deze onderdelen zijn: de gebruikersvriendelijk, het serviceniveau en snelheid van het assurantiepakket. Online Pro scoort op al deze aspecten wederom het hoogst.
  
Wij danken de vele Online Pro gebruikers (de meeste waarnemingen in de markt) die meegewerkt hebben aan dit onderzoek en zullen blijven streven naar "kwaliteit tegen de beste prijs".
  
Het volledige rapport of uittreksel kunt u bestellen bij Bureau D&O.



Terug naar de inhoud