Tevredenheid - Assurantiepakket.nl

Ga naar de inhoud
DFO onderzoek 2019: Tevredenheid gebruikers

Online Pro beste administratiepakket 2019

Een onafhankelijk onderzoek van DFO heeft uitgewezen dat Online Pro voor de vijfde keer op rij het beste uit de bus komt. Uitzonderlijk hoge scores waren voor Serviceniveau (8,7) en Gebruikersvriendelijkheid (8,6) van het Online Pro pakket. Met de integratie van VoIP loopt de Online Groep ver voor op de markt. De mogelijkheden van o.a. telefoonnummerherkenning, opslaan van telefoongesprekken in het dossier en zelf inregelen van software-telefooncentrale worden met afstand als beste beoordeeld op het onderdeel VoIP met 8,5.

Toekomst
Bij het DFO onderzoek voor het jaar 2020 verwachten wij dat de Integratie van een App met het Online Pro pakket ook een hot-item zal zijn. Inmiddels zijn wij met de uitrol van deze App begonnen. In het rapport worden ook de “Mate van innovativiteit” en “Actualiteit” resp. beoordeeld met een 8,2 en 8,3. Wij zullen weer goed blijven luisteren naar onze gebruikers zodat wij scherp blijven t.a.v.  innovatie en actualiteit.

Wij danken alle Online Gebruikers voor de suggesties en opmerkingen in het afgelopen jaar om het Online Pro verder te perfectioneren en laten groeien, zodat wij weer in staat waren om wederom het hoogste te scoren. Nog een extra dank voor alle Online Pro gebruikers die aan het DFO onderzoek hebben meegewerkt.


Terug naar de inhoud