CRM

CRM is een onderdeel van het Online Pro pakket.

1: Het beginscherm van Online Pro is dynamisch, het maakt gebruik van de grootte van het beeldscherm. Dit betekent dat er meer of minder kolommen zichtbaar gemaakt kunnen worden. De rechterzijde van het beginscherm kan gebruikt worden om specifieke gegevens van de cliënt direct zichtbaar te maken bij het doorlopen van het scherm. Middels een dubbele muisklik verschijnt de betreffende cliënt.

De kolommen kunnen worden aangepast zodat er een persoonlijke beginscherm kan ontstaat. Deze instellingen worden opgeslagen en kunnen uiteraard weer worden gewijzigd. Op al deze kolommen kan gesorteerd en gezocht worden. Het is ook mogelijk om met een druk op de knop de inactieve cliënten zichtbaar te maken.

2: Alles is samengebracht in een schermoverzicht waar naast de uitgebreide cliëntgegevens ook een complete dossiervorming kan plaatsvinden. Alle functies zoals correspondentie, scannen, koppelen van documenten en foto’s etc. kunnen worden aangeklikt en de documenten kunnen direct worden opgeslagen in het dossier.

Via de tabbladen kunnen de abonnementen-, polissen-, bancaire producten- en schadeadministratie direct worden aangeroepen. Dit zijn complete administraties die ook bovengenoemde dossiervorming en functies kennen. Er is een scala van overige mogelijkheden, zo kunnen o.a. alle familieleden onder tabblad relatie worden gekoppeld maar ook medewerkers van een bedrijf. Een verdere opsomming is een plannings- en takenoverzicht die o.a. op cliënt- en portefeuille-niveau kan worden getoond en een onbeperkt aantal notities in allerlei lettertype en kleuren.